iPhone 6s pian täällä!

Propeller stuff

Propeller stuff

Tämä pätkä on jatkoa edelliselle videolleni (linkki alempana), jossa käsittelelin loppuvuoden mielenkiintoisimpia älypuhelimia. Nyt keskitytään kokonaan uusiin iPhone-malleihin, sillä Apple on vahvistanut järjestävänsä julkistustilaisuuden 9. syyskuuta. On lähes sataprosenttisen varmaa, että tuolloin esitellään iPhone 6s- ja iPhone 6s Plus -puhelimet. Mitä uutta on luvassa? Sitä spekuloin tällä videolla.

Propeller stuff

Mielenkiintoisimmat älypuhelimet (loppuvuosi 2015):…

Random Posts

8 thoughts on “iPhone 6s pian täällä!

  1. Ite en kyl ymmärrä miks ihmiset haluu maksaa 800 euroo jostain älypuhelimesta. 2 vuotta nuorempi sisko aikoo hankkia iphone 6 iphone toimivan iphone 4 tilalle ku ite käytän 80 euron trendiä jolla pystyy tekemään kaikkea mitä älypuhelimelta vaaditaan. Voiko joku selittää miksi maksaisin 10 kertaa enemmän älypuhelimesta, jotta saisin vähän enemmän tehoa ja isomman näytön?

  2. Tuli vielä kameraan liittyen mieleen muusta takakuoresta ulostuleva kameran linssi. Tehdäänköhän sille jotain? Eikö se ole ihmisiä häirinnyt? Itseäni ei ole pidän sitä jopa tyylikkäänä

  3. Kyllä ite oon huomannut 1gigatavun ram-muistin kanssa että raskaammat ohjelmat kaatuu. Tähän toivoisin erityisesti muutosta…
    Niin ja kamerasta taisinkin edellisessä videossa kommentissani mainita. Laatu on toki hyvä mutta ja vaikka pixelimäärät kertoo totuudesta hyvin pienen osan niin kyllä silti odottaisin niitäkin lisää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*